Warning: mysql_connect(): Server is running in --secure-auth mode, but 'overnamebedrijve'@'192.168.10.20' has a password in the old format; please change the password to the new format in /home/overnamebedrijven/html/include/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Overnamebedrijven.nl - Tips & Trucs, presenteer uw bedrijf optimaal.
 
 

Tips & Trucs

presenteer uw bedrijf optimaal

Wanneer u gaat adverteren op Overnamebedrijven.nl bedenk dan dat uw advertentie het eerste is waar potentiŽle kopers op afgaan. Neem daarom rustig de tijd en bedenk wat de unieke kenmerken van uw bedrijf zijn en waarom uw bedrijf ook in de toekomst aantrekkelijk is op de markt. Natuurlijk zijn er veel gegevens die u in eerste instantie niet direct in uw advertentie wilt noemen. Toch adviseren wij u daar waar mogelijk, toch ook enige details te noemen.

Komt u er niet uit, of wenst u ondersteund te worden bij het formuleren van een treffende advertentietekst, neem dan contact met ons op. Overnamebedrijven.nl heeft veel ervaring met succesvol adverteren en helpt u graag verder.
 

Informatie

 

Downloads

 

Contactgegevens