Warning: mysql_connect(): Server is running in --secure-auth mode, but 'overnamebedrijve'@'192.168.10.20' has a password in the old format; please change the password to the new format in /home/overnamebedrijven/html/include/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Overnamebedrijven.nl - Waarderingsrapport, het fundament voor uw vraagprijs.
 
 

Waarderingsrapport

het fundament voor uw vraagprijs

Economische waarde is het sleutelwoord. Deze waarde is een handvat om te starten met de onderhandelingen. Economische waardebepaling is een specialistisch vak. Via Overnamebedrijven.nl komt u in contact met deskundigen op dit gebied. Zij maken een duidelijk rapport voor u op en treden wanneer dat wenselijk is, op als onafhankelijk bemiddelaar bij de verkoop van uw bedrijf. Een goed waarderingsrapport is ook zeer goed te gebruiken voor het aanvragen van een overnamefinanciering.

Overnamefinanciering

Vreemd vermogen aantrekken inzake een bedrijfsovername is zeer complex. Meestal heeft de kopende partij te weinig eigen vermogen en zekerheden. Daarom zal door een financieringsspecialist altijd op een creatieve wijze een financieringsopzet worden opgesteld. Belangrijk blijft altijd een goede onderbouwde financiŽle prognose waarbij de toekomstige rente- en aflossingsverplichtingen voldaan kunnen worden vanuit de toekomstige geldstromen.

Neem direct contact met ons op
 

Informatie

 

Downloads

 

Contactgegevens